LJUSINSLÄPP – PASSAR TILL MER ÄN 300 PLÅTPROFILER

Nedan företag är våra kunder sedan många år tillbaka. Vi har ljusinsläpp som passar de flesta av deras profiler. Tryck på respektive logga så kommer deras profiler och ritningar på våra tillhörande ljusinsläpp fram. Halles artikelnummer står till höger om profilnamnet. Skulle det saknas en profil – hör av er så löser vi det! 

LJUSINSLÄPP EFTER TILLVERKARE

KanalplAST

KANALPLAST – FÖR VÄGG & TAK

ALUMINIUMFÖNSTER LÄTTVÄGG

ALUMINIUMFÖNSTER – FODERBILDANDE

Halle System AB har sedan slutet av 1960-talet tillverkat och marknadsfört profilerade ljusinsläpp till industrihallar, lantbruksbyggnader, förråd, solfångare, växthus och uterum/carportar. Halle Lux-skivorna tillverkas av glasfiberarmerad polyester. Våra produkter säljs under varunamnet Halle Lux och idag kan vi tillverka mer än 300 olika profilformer så som sinus-, trapets-, och plana skivor i olika mått.

Av vikt är fyra olika faktorer – ytkvalitet, polyesterkvalitet, armering och profiltyp.

Ytkvalitet – ger skivornas egenskaper beträffande ljustransmission, färgförändring, estetik på speciellt lång sikt, för låg kvalitet ger på sikt sämre kundtillfredsställelse. Vi har en Melinex folie 301 som ger skivor en starkt UV-skydd och slät fin yta.

Polyesterkvalitet – bestämmer slutproduktens egenskaper vid brand, beständighet och temperatur. Som standard har vi en brandhämmande polyester. Vi erbjuder även infärgade skivor i valfri kulör samt polyester med spetsegenskaper.

Armering – inverkar på bärförmåga och styvhet för skivorna. Skivans tjocklek är ett resultat av vilken armeringsmatta som vi använt.

Profiltyp – om ditt ljusinsläpp ska passa till din en specifik plåt – hitta rätt profil

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mer om HalleLux?

Kontakta oss gärna.

Söker du ett ljusinsläpp som ska passa ihop med en profil behöver vi veta måtten på plåtprofilen eller fabrikat på plåten.

kundtjanst@halle.se